REDUCE,REUSE,RECYCLE - AZALT,TEKRAR KULLAN, GERİ DÖNÜŞTÜR

Tarih : 09 Kasım 2019, Saat: 16:27

Grade 3 students inviting all the school to join them in their Recycling project. They have made a box for each classroom at school from Primary to Highschool classes and want them to sort their waste.

The aim of the project is: To raise personal and public awareness of environmental issues, including the benefit of reducing, re-using and recycling of materials that would otherwise be sent to landfill sites. ... To increase education relating to REDUCE, REUSE, RECYCLE. To minimize environmental impact.

3. Sınıf öğrencilerimiz, tüm okulu hazırladıkları Geri Dönüşüm projesine davet etti. İlkokuldan liseye kadar okuldaki her sınıf için bir geri dönüşüm kutusu hazırladılar ve sınıfların atıklarını kutularında biriktirmesini rica ettiler. Projenin amacı; doğaya atılan materyallerin geri dönüşümünün ve yeniden kullanımının faydasını vurgulayan çevresel problemlere kişisel ve toplumsal farkındalık yaratmak, Geri Dönüşüm ve Yeniden Kullanım konusunda toplumu  bilinçlenmek ve Çevre Kirliliği Sorununu en aza indirmektir.